日本料理の調理技能認定制度 Certification of Cooking Skills for Japanese Cuisine in Foreign Countries

認定団体募集のご案内 Application for Certification Bodies

Taste of Japan

What is "Certification of
Cooking Skills for
Japanese Cuisine
in Foreign Countries"?

日本料理の調理技能認定制度とは?

日本料理の調理技能認定制度とは? 日本料理の調理技能認定制度とは?

TOW Co. Ltd., is the Application / Management Body of the Certification of Cooking Skills for Japanese Cuisine in ForeignCountries based on the Guideline established by the Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries.

The Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries has established a Guidelines for the Certification of Cooking Skills for Japanese Cuisine I Foreign Countries in April, 2016.
Based on the Guideline, TOW Co., Ltd., as an Application/Management Body of the Certification System, announces the logo given on the certification.

株式会社テー・オー・ダブリューは日本料理の調理技能の認定に関する
ガイドラインに定める運用・管理団体です。

農林水産省は、日本食・食文化の海外発信を強化する観点から、平成28年4月1日に、海外における「日本料理の調理技能の認定に関するガイドライン」及び「日本産食材サポーター店の認定に関するガイドライン」を制定しました。 
ガイドラインに定める運用・管理団体として、届出のあった団体とガイドラインに基づき認定を行う際に付与するロゴマークを公表します。

Certification of Cooking Skills for Japanese Cuisine in Foreign Countries 日本料理の調理技能認定制度

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Información sobre la convocatoria del Organismo de Acreditación(PDF)
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Przewodnik po jednostkach certyfikujących, do których można aplikować(PDF)
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Certifiation Bodies 認定団体(認可順/in order of approbation)

Number of Certified Chefs 認定者情報

  • Silver ; 244 chefs
  • Bronze ; 513 chefs
  • Total:775 chefs

    ※as of March,2023
    ※2023年3月現在